Image

ADVIES, INSTALLATIE 

EN HANDELSORGANISATIE

Gas, Water, Centrale verwarming,
Riolering, Dak-, en Gootwerk,
Elektra en Zonne-energie

Image

ALLROUND VAN DER KROON

Is een erkend gecertificeerd installatiebedrijf waar de klant nog koning is. 
Ons logo symboliseert waar wij voor staan n.l.:

VERTROUWEN, TEVREDENHEID en AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Image
Image

U kunt bij Allround van der Kroon over elke gewenste dienstverlening een vrijbilijvende offerte aanvragen.
Dit kunt u doen door in het informatiemenu een item te kiezen of rechtstreeks via de knop aan de rechterzijde.

Allround van der Kroon in Pannerden

Is een erkend, gecertificeerd installatiebedrijf. 

Wij zijn volledig gediplomeerd en met 30 jaar ervaring staan wij garant voor een tevreden klant tegen een redelijke prijs. met volledige garantie.

Natuurlijk verzorgen wij ook voor vervanging, uitbreiding en/ of nieuwe aanleg van Uw gas, water, riool en sanitaire installaties.
Uw installateur voor cv ketels en onderhoud in de regio.

Wij zijn werkzaam in o.a de regio. Zevenaar, Arnhem, Westervoort, Duiven, Loo, Groessen, Herwen, Aerdt, Lobith, Tolkamer, Didam, Doesburg, Velp en Rozendaal

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.