Image
Image
Image
Image

Gas en Water

Allround van der Kroon is een erkend, gecertificeerd installatiebedrijf .

Wij zijn volledig gediplomeerd en met 30 jaar ervaring staan wij garant voor een tevreden klant tegen een redelijke prijs. met volledige garantie.

Natuurlijk verzorgen wij ook voor vervanging, uitbreiding en/ of nieuwe aanleg van Uw gas, water, riool en sanitaire installaties.

Ook voor het opzoeken van een gaslekkage bent U bij ons aan het juiste adres.

Gaslekkage?

Betrouwbaar advies, vakmanschap en een uitstekende service is wat wij U bieden, wij horen graag van U

Allround van der Kroon is dealer van de volgende merken:

ATAG logo remeha logo small logo daalderop 2 NEFIT logo VAILLANT logo

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.