Image
Image
Image
Image

Dak-, goot- en zinkwerk

In Nederland hebben we met wisselende weersomstandigheden te maken: regen, harde wind, vorst, maar ook tropische dagen.

Een goed gelegd dak geeft U jaren bescherming tegen deze invloeden.
Indien een dakbedekking onjuist aangebracht is kan het direct maar ook pas na jaren aan het licht komen.

Aan u de keus van een soort dakbedekking gaat een gedegen onderzoek vooraf.In het advies worden de volgende punten meegenomen:

  • Helling / constructie van het dak.
  • Beoogde kwaliteit / levensduur.
  • Keuze materiaal / budget.
  • Isolatiewaarde.
  • Afwerking van de rand.

Als ervaren dak, zink en koperwerker kunnen wij U adviseren over deze producten.
Vakkundig en voor een redelijke prijs voorzien wij Uw woning- en/of garage van een waterdicht dak.

Allround van der Kroon is een erkend, gecertificeerd installatiebedrijf. Wij zijn volledig gediplomeerd en met 30 jaar ervaring staan wij garant voor een tevreden klant tegen een redelijke prijs met volledige garantie.

Betrouwbaar advies, vakmanschap en een uitstekende service is wat wij U bieden, wij horen graag van U

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.