Image
Image
Image
Image

Riolering

Allround van der Kroon is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren en rioleringen.

Iedere klus vraagt om specifieke apparatuur en er wordt gebruikt gemaakt van de modernste technieken. Alle voorkomende werkzaamheden op rioleringsgebied kunnen door ons worden uitgevoerd.

Wij werken uitsluitend met KOMO gecertificeerde materialen zodat de kwaliteit van het gebruikte materiaal gewaarborgd blijft, maar waarbij wij zeer concurrerende tarieven hanteren.

Diensten:

 • Aanleg- en renovatie riolering.
 • Afvoer ontstoppen d.m.v. frezen.
 • Rookdetectie.
 • Reinigen d.m.v. hoge druk tot 150 bar.
 • Indien nodig riool TV-inspectie.
 • Dakgoten reiniging en alle voorkomende werkzaamheden op rioleringsgebied kunnen door ons worden uitgevoerd.
Rioollucht?

Ruikt u een doordringende rioollucht of heeft u last van vocht in huis? Rioolstank kan diverse oorzaken hebben en hoeft niet altijd even duidelijk aanwezig te zijn. 
Het bepalen van de locatie van de rioollucht is vaak lastig, want de stank kan zich op andere plaatsen manifesteren dan daar waar de werkelijke oorzaak zich bevindt.
Naast de vieze geur ( methaangas en waterstofsulfide ) kan riool gas ook gevaarlijk zijn, b.v. door verdringing van zuurstof in de kruipruimte en / of explosie gevaar.

Mogelijke oorzaken van een rioollucht zijn:

 • Kapotte of lekkende riolering;
 • Onvoldoende of verkeerde ontluchting ( rioollucht door niet meer functionerende zwanenhals)
 • Uitdrogen van het water in de zwanenhals b.v. door niet regelmatig gebruik.
 • Vochtige kruipruimtes;
 • Afvalstoffen in de kruipruimte;
 • Schimmels veroorzaakt door vocht en afvalstoffen;

Stank in huis. 
Stankoverlast komt voort uit gebroken of openstaande rioolbuizen of uit droogstaande vloerputjes of sifons in huis. Ook een verstopping kan stank veroorzaken. ( borrelen).
Verder kan door langdurige lekkage van rioolwater in de kruipruimte ook stankoverlast ontstaan.

Stank buitenshuis. 
Soms, bij bepaalde weersomstandigheden, ruik je een rioollucht buitenshuis. 
De warme rioollucht stijgt dan door de ontluchtingspijp of regenpijp uit het riool omhoog en zakt weer naar de grond en blijft daar hangen.

Wij horen graag van U.

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.