Image
Image
Image
Image

Keukens en badkamers

Badkamer of keuken verbouwen?

Alles wat een badkamer of keuken functioneel, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor U verzorgen.

Het is altijd weer een uitdaging om er een compleet en goed afgewerkt geheel van te maken.

Wij werken met verschillende groothandels die uitgebreide showrooms hebben zodat ook Uw droom badkamer of keuken er te zien is. 

Klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn onze uitgangspunten.

Maak eens een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gaarne bereid tot het geven van advies.

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.