is een erkend, gecertificeerd installatiebedrijf . 

Wij zijn volledig gediplomeerd en met 30 jaar ervaring staan wij garant voor een tevreden klant tegen een redelijke prijs. met volledige garantie.

Natuurlijk verzorgen wij ook voor vervanging, uitbreiding en/ of nieuwe aanleg van Uw gas, water, riool en sanitaire installaties.
Uw installateur voor cv ketels en onderhoud in de regio.

Wij zijn werkzaam in o.a de regio. Zevenaar, Arnhem, Westrvoort, Duiven, Loo, Groessen, Herwen Aerdt, Lobith, Tolkamer, Didam, Doesburg, Velp, Roozendaal

Loodgieter

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

Elektra

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Wij zijn actief in de regio Gelderland, zoals Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Westervoort en Duiven. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.